Фирма „Б и П Трейд” ЕООД е основана през 1996 г. Основната дейност на фирмата е търговия с хартии и картони, предназначени предимно за опаковъчния сектор.

Основен наш партньор от самото създаване на фирмата е „ Картонсан” – Турция, с която вече дълги години реализираме на българския пазар, а от 2008 година и на румънския пазар тяхната продукция – дуплекс и триплекс картони, предназначени предимно за производство на опаковки.

Други наши партньори са фирмите „Амбро” – Румъния и „Картиера Пиерети” – Италия, с които доставяме на българския и румънския пазар цялата гама от хартии за производство на вълнообразен картон и опаковки от него.

Опаковъчните хартии и картони, които предлагаме са добре познати и наложени на нашия пазар и са предназначени предимно за хранително–вкусовата, фармацевтичната, парфюмерийно–козметичната и други промишлености.

От Март 2011г. фирма Б и П Трейд ЕООД е изключителен представител за България и Румъния на Alkim Kagit – Turkey

Фирмата е лидер на местния пазар по отношение на гамата предлагани офсетови и фотокопирни хартии, които междувременно са добре познати и употребявани както в голям брой европейски, така и в някои държави от Азия.

Нашата фирма е официален представител и дистрибутор за България и Македония на „Чукурова Кимия” – Турция. Фирмата предлага голяма гама суровини за леярската индустрия и е лидер в бранша на турския пазар.

От 2010 г. наш партньор е EDF Europe, която е световен лидер в производството и подръжката на обработващата техника за хартиената индустрия. Асортиментът включва пълна гама машини, покриващи всеки етап от производството, както и допълнителната оптимизираща периферия.

Екипът ни се състои от висококвалифицирани специалисти, които винаги са готови и способни да предложат най–добрите решения за нашите партньори.